0268.44.33.44
0368.460.450
Home Page Descriere Avantaje Modele Alte Produse Cerere Oferta Contact
Ce sunt panourile radiante?
Panourile radiante functioneaza pe principiul undelor termice, acelasi principiu prin care soarele incalzeste pamantul. Undele termice transmit energia termica catre toate corpurile solide, pe care le incalzesc. Incalzirea incaperii se face prin caldura emanata de aceste corpurile solide. Spre deosebire de curentul de aer cald, incarcat cu impuritati si umezeala, caldura prin unde pastreaza peretii calzi, uscati si lipsiti de mucegai ca si obiectele din incapere (corpuri de mobilier, exponate, etc.).

Principiul de baza al functionarii panourilor se bazeaza pe emiterea de radiatii infrarosii.
Radiatia IR este o forma de radiatie electromagnerica cu lungimea de unda cuprinsa intre 0,7 si 1000 micrometrii. Razele infrarosii nu sunt vizibile pentru ochiul uman, dar caldura lor poate fi resimtita. Razele infrarosii sunt de joasa frecventa, fiind BENEFICE ORGANISMULUI UMAN. Acestea se folosesc cu succes si in medicina pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Compozitia spectrala a radiatiei solare:
Principalele componente ale radiatiei solare care ajunge pe Pamant si participatia fiecarei componente in radiatia globala, din punct de vedere energetic, sunt:
-radiatie ultravioleta 3%
-radiatie vizibila 42%
-radiatie infrarosie 55%


Orice corp incalzit emite radiatii infrarosii la randul sau, asa cum si corpul uman emite astfel de raze in lungimea de unda 9-11 Ám. Pe aceste radiatii se bazeaza aparatele de vedere pe timp de noapte sau cele care creaza imaginea termica a unui obiect sau a unei persoane.
Miezul revolutionar capabil sa emita radiatii infrarosii si sa mentina o temperatura de 115 grade Celsius la suprafata panoului este o rezistenta nemetalica din carbon
Ce efect au undele termice?

Efect benefic sanatatii. Mai mult decat atat, studiile au demostrat ca aceste unde ajuta organismul uman, motiv pentru care numerosi doctori au apelat la aceste unde pentru efectul lor terapeutic. Astfel panourile radiante aduc efecte pozitive urmatoarelor afectiuni:


astmului

diferitelor alergii

racelilor

insomniilor

starilor de stress
extenuarii organismului

ranilor sau leziuni sportive

durerilor membrelor inferioare

tulburarilor sistemului digestiv

pneumoniilor
anumitor boli renale

bolilor articulare neinflamatorii

reumatismului

celulitei

intarirea sistemului imunitar si detoxifierea organismului

Certificate Detalii tehnice